woensdag 14 oktober 2009

Rosalie for President!


Wie kent haar niet, Rosalie van Breemen. Deze Nederlandse, woonachtig in Parijs schrijft elke week een scherp column in de Grazia. Elke week is het weer snoepen van haar reactie op uitspraken van bekende Nederlanders. Gewoon, geen blad voor de mond.
Hadden we er maar meer van haar in Nederland. Maar nee, het mag niet baten.
Wij zitten helaas opgescheept met politiek correcte bn'ers. Het ene antwoord nog saaier dan de ander. Waar is de recht voor zijn raap mentaliteit waar wij als Nederlanders zo bekend om staan? In comes Gordon! Bijna heel bekend Nederland haat hem en heel onbekend Nederland houdt van hem. Wanneer Gordon in zicht is zie je menig bn'er een plekje zoeken aan de meest dichtbijzijnde vaas, varen of ober. Waarom? Tja, ik gok dat ze bang zijn dat hun perfect voorgekauwde imago schade oploopt. Net zoals Rosalie veegt Gordon de vloer aan met ingestudeerde antwoorden en zo hoort het. We zijn toch echte mensen? Al die nepheid zien we al genoeg. Laten wij als Nederlanders nou juist een nieuwe trend zetten! More is more! Misschien moeten Gordon en Rosalie een cursus geven aan de tweede kamer?!
Dan zou je bijna trots worden op Den Haag. Bijna dan hé.

Till next week!

Liefs,

Timothea

P.s. O ja, lieve redacties van Nederland, kunt u alstublieft ophouden met het - tot in het TREUREN - schrijven over Jan Smit? Namens heel Nederland: Dank u wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten